sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syyskuun kuulumisia


Nyt sai omistaja kaivettua kameran naftaliinista ja räpsäistyä muutaman kuvan koiruuksista. Kovasti on Aada kasvanut ja Tyynekin alkaa pikkuhiljaa kasvamaan leveyssuunnassa.
Nyt ehtii taas vähän kirjoitellakin - tuntuu, että arki on yhtä menoa sinne ja tänne. 


 
Koirille kuuluu "tavallista", ei mitään erikoisempaa. Koirapuistossa käydään nelisen kertaa viikossa telmimässä muiden nelijalkaisten kanssa ja muuten lenkkeillään taikka kuljetaan lähimetsässä.



Mökillekin oli tarkoitus mennä käymään vielä loppukesästä, mutta se loppukesä meni ohitse ihan huomaamatta ja nyt mökkeilyt jäävät sitten ensi vuoteen.



Ratatreeneissä ollaan käyty melkein joka sunnuntai ja molemmat juoksevat innolla vieheen perässä. Tyynen kanssa on aloitettu kopituksen harjoittelu ja Aadalle on vedetty lyhyitä suoria. Molemmat koirat tykkäävät kovasti.



Aada näki elämänsä ensimmäistä kertaa kissan tänään ja sitä piti ihmetellä ja vähän komentaakin. Etukäteen ajattelin, että kissan ja Aadan kohtaamisesta ei tule muuta kuin sanomista, mutta hyvinhän se sujui.




Mätsäreissäkin ollaan käyty harjoittelemassa kehäkäytöstä. Kolme (vai neljä?) viikkoa sitten molemmat saivat punaiset nauhat ja ei sijoituksia. Kaksi viikkoa sitten Aadalle punainen ja Tyynelle sininen, ei sijoituksia. Viime viikolla molemmille siniset nauhat ja Tyyne lurppakorvaisten SIN4 ja Aada pentujen SIN2. Tänään molemmille punaiset ja Tyyne pienten aikuisten PUN2 - oli muuten muhkeat palkinnot:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti