sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Varkaus KV ja muita kuulumisia


Käytiin tosiaan kylmässä Varkaudessa avaamassa ulkonäyttelykausi ja Aada malttoi esiintyä hyvin säästä huolimatta. Tuomarina Tuire Okkola

"1v. neitokainen. Hyvän kokoinen. Kuono-osa voisi olla hieman täyttyneempi silmien alta. Rintakehän tulee syventyä. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen lihaskunto. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin sivusta, leveästi edestä. Esitetään hyvin"

JUN ERI3

Seuraava näyttely meillä onkin jo ensi viikolla Haminassa.

Muutimme tässä kuun vaihteessa Mikkelistä Lappeenrantaan ja koirat ovat kotiutuneet uuteen asuntoon hyvin. Tässä tämän kuukauden alku onkin mennyt muuttoa tohistessa ja uusia lenkkimaastoja ihmetellessä.

Tyynen kanssa pyrittiin Lappeenrannan Agilityurheilijoiden agilityn alkeiskurssille ja omistaja jännitti hirveästi hallittavuustestiä, mutta Tyyne oli suorastaan super ja testin jälkeen kouluttajat kyselivät ihmeissään, että eikö whippetejä ole todella vaikea kouluttaa. Tähän täytyy todeta, että ei minun mielestäni - toki koulutettavuus on ihan eri sfääreissä kuin esimerkiksi saksanpaimenkoiralla tai bordercolliella, mutta itse olen tottunut rotuihin, joilla miellyttämisenhalua ei ihan hirveästi ole.
Saatiin myöhemmin vielä palautetta, että Tyyne hurmasi kaikki kouluttajista ja ettei olisi voitu itse testissö tehdä mitään paremmin, joten ryhmäpaikka on nyt plakkarissa ja treenit alkavat parin viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti