torstai 6. maaliskuuta 2014

Ei mitään sen kummempaa


Meillä arki sujuu kuten ennenkin eikä olla tässä viimeaikoina tehty mitään sen kummempia.
Sää on ollut suorastaan kamala viimeiset pari viikkoa, kun mietitään liukkautta ja whippetin nopeutta. Tämä seikka on siis vaikuttanut Tyynen ulkoiluihin jonkin verran, koirapuisto oli yhdessä vaiheessa kuin luistinrata eikä sinne todellakaan uskaltanut mennä.
Nyt kelit ovat onneksi lämpenemään päin ja Tyynekin on päässyt tuulettamaan päätään kunnon rallailulla.


Yksi Tyynen lempileluista on ehdottomasti kaikessa yksinkertaisuudessaan pahvilaatikko. Se on hauska repiä pieneksi silpuksi ja pääsee Emäntä tai Isäntä sitten siivoilemaan pahviroskaa lattioilta.


Ollaan myös harjoiteltu vähän "temppuja". Nyt Tyynen repertuaariin kuuluu peruskäskyjen (istu, maahan, odota jne) lisäksi mm. sivulletulon alkeet, tassun antaminen sekä viimeisimpänä jalkojen välistä pujottelu.
Tyyne on innoissaan tekemisestä, mutta välillä koira on ilmeisesti sitä mieltä että vauhti korjaisi virheet - kohellustahan siitä tulee. Emäntä ei ilmeisesti osaa antaa tarpeeksi selkeitä ohjeita.

 

Viikonloppuna mennään Tyynen kanssa kotihierontakoulutukseen. Kurssilla käydään läpi lyhyesti mm. lihaskireyksien tunnistamista, syitä ja ennaltaehkäisyä sekä hierontaa teoriassa sekä käytännössä.
Tyyne on vielä sen verran pieni, että tuonikäistä koiraa ei saa vielä kunnolla hieroa, mutta mennään käymään perusteita läpi, jotta voidaan hyödyntää noita oppeja sitten tulevaisuudessa.


Tänään Reino-veli kävi päivähoidossa ja kaksikko apinoi koko aamupäivän keskenään, jonka jälkeen alkoi väsymys iskeä.


Tänään Tyyne antoi Reinon jopa nukkua vieressään. Aiemmin Tyyne on vaihtanut välittömästi nukkupaikkaa, jos Reino on tullut liian lähelle.
Nyt meillä on täällä kotona erittäin väsynyt koira - on herännyt syömään ja käymään pihalla, mutta sen jälkeen painellut välittömästi takaisin nukkumaan.


Tyyne rentoutuu:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti