maanantai 10. helmikuuta 2014

Whippet-tapahtuma, Klaukkala 9.2.2013

Eilen käytiin Whippet-Harrastajien järjestämässä Whippet-Tapahtumassa, joka oli Tyynen ensimmäinen kehäkäynti. Siihen nähden meillä meni yli odotusten. Hieman neitiä jänskätti ja liikkeet eivät olleet parhaat mahdolliset tämän vuoksi. Seuraavaksi ostoslistalla onkin Rescon näyttelyhihna, jos tuo tuntuisi vähän mukavammalta sekä omistajasta että koirasta.
Paikalla oli myös mahdollisuus luovuttaa verinäyte Hannes Lohen geenitutkimusta varten ja mehän ojennettiin auttava tassu. Nyt on Tyynenkin geenit sitten valjastettu arvokkaan tutkimuksen avuksi.

Näyttelyä varten whippettiä ei juurikaan tarvitse puunata. Meillä tuohon valmistauduttiin leikkaamalla kynnet ja käymällä pesulla.




Itse tapahtumapaikalla Tyyne otti asian varsin lunkisti ja lepäili sylissä.




Kuvia kehästä:






Tyyne siis osallistui narttujen 4-6kk pentuluokkaan ja tuomarina toimi Pirjo Jutila.

"Pian 6kk. Kaunis pää, jossa kaunis ilme ja kauniit korvat. Kaunis kaula. Jännittää hieman esiintymistä, joka näkyy ylälinjassa liikkeessä ja seistessä. Hyvä alalinja. Oikein kulmautunut. Tarvitsee esiintymiskokemusta. Liikkuu edestakaisin ok. Sivuliikkeet saisivat rauhoittua"

Tällä arvostelulla irtosi neljäs sija! KP jäi uupumaan, mutta ei tuo meidän menoa haittaa - ensi kuussa lähdetään kokeilemaan uusiksi Kouvolassa!


Palkinnoksi saatu norsulelu on ollut Tyynestä erittäin mieleinen ja sen kanssa leikkimisellä tämäkin aamu lähti käyntiin.

---

Muita näyttelystä räpsittyjä kuvia:

























1 kommentti: