maanantai 11. marraskuuta 2013

Kuluneen viikon terveiset ja perinteiset viikkoposeeraukset


Menneellä viikolla Tyyne on päässyt maistelemaan uusia makuja. Rahulan Rehusta ostettu putkiluu on ollut erityisen mieluinen. Eri eläinten (kana, nauta, sika, kalkkuna) raakaa jauhelihaa tuo on saanut alusta alkaen jokaisella aterialla. Vielä on maistamatta mm. lohi, hirvi ja poro. Lohen kanssa on tuskin mitään ongelmaa, lohiöljy ainakin maistuu, mutta edellinen superahne koira ei välittänyt porosta ja hirvestä pätkän vertaa, saas nähdä miten Tyyne niihin reagoi.


Kuluneeseen viikkoon on mahtunut parit penturiehut sekä Reino-veljen että Ville-mittelin kanssa. Kummallakaan kertaa sää ei suosinut valokuvausta, mutta koirilla ainakin oli hauskaa!


Tyynen lähes jokailtaisiin rutiineihin tuntuu kuuluvan jonkinlainen "pään nollaus" riekkujuoksuhepuleiden muodossa. Tähän sisällä iltahepulointiin ei tunnu vaikuttavan päivällä saatu liikuntamäärä taikka muu aktivointi. Pienen huoneesta huoneeseen juoksentelun jälkeen voi ilmeisesti hyvillä mielin käydä nukkumaan.


Hepuloinnin aikana sitä vauhtia on sen verran, että Tyyne pääsee hyppäämään itse sohvalle. Sitten ollaankin ihmeissään, että miten sitä tänne jouduttiin.


Ruoka maistuu jo huomattavasti paremmin kuin alussa. Nyt ne nappulatkin maistuvat eikä ruokailu enää mene piimän ja jauhelihan mupeltamiseksi samanaikaisesti nappuloita suupielestä syljeskellessä.


Tyynen lempihuonekalu on mitä ilmeisimmin sänky. Siellä on hyvä nukkua joko yksin tai emännän ja/tai isännän kanssa.
Tosin sängyn alunen kiinnostaisi myös melkoisesti ja sekös pientä vinttikoiraa kiukuttaa, että reunoille on tehty barrikadeja kaiken maailman matoista! Nyt tuo alkaa olla jo sen verran kookas, että sängyn alle voi jäädä jumiinkin ja siitä sitä itkua ja huutoa seuraa melkoisesti. Että voi pienestä koirasta lähteä paljon älämölöä ja meteliä!


Tyhjä maitopurkki on osoittautunut mieleiseksi leluksi. Aluksi tuonne tuli laitettua nameja sisälle, mutta kyllä se itse purkki tuntui kiinnostavan enemmän kuin sinne tungetut nakit.


Yllä Tyyne 11 viikkoa: 5,5kg & n. 35,5cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti