keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Aada 9 viikkoa


Aada on ollut jo viikon verran meillä ja hyvin on lähtenyt sujumaan. Tyyne pitää pennun kanssa puuhastelusta ja on osoittanut omaavansa melko pitkän pinnan.
Onhan kahden koiran kanssa tietty omat haasteensa järjestää molemmille koirille myös kahdenkeskistä laatuaikaa, mutta kyllä nyt tuntuu siltä että toisen koiran ottaminen oli ehdottomasti oikea päätös.


Aada eroaa luonteeltaan jonkin verran Tyynestä, selkeästi tähän Aadaan on tupsahtanut astetta enemmän riiviögeeniä ja muutenkin vaikuttaa kaikin puolin voimakastahtoisemmalta typykältä. Vauhdikas kaveri! Ääntäkin tuntuu lähtevän huomattavasti enemmän kuin Tyynestä.
Tyynehän ei vieläkään oikein innostu vetoleikeistä muiden kuin minun kanssani tai jos innostuu, niin puruote on hieman vaisu, mutta Aada tarraa leluihin kiinni kuin mikäkin piraija!


Tällä viikolla on tullut otettua ihan hävettävän vähän kuvia! Ulkona on vain satanut, joten ulkoriehukuvia ei ole. Eivätkä kyllä tytöt viitsi vesisateessa pidempää kävellä kuin vain juuri sen pakollisen, jonka jälkeen pitää päästä nopeasti takaisin sisälle.


Tällä viikolla on riittänyt hulinaa. Pari ensimmäistä päivää meni totutellessa uuteen tulokkaaseen ja sitten onkin käynyt ihmisiä katsomassa pentua. Autolla ollaan ajeltu sekä molempien koirien kanssa että vain Aadan - kovasti ilmoitti mielipiteensä typerään häkkiin joutumisesta.


Kovasti oli pennulla myös parina päivänä massu sekaisin ja sitä itseään oli välillä kyllä joka paikassa yli kävelemisen seurauksena. Jostain kumman syystä siis molemmat koirat pääsivät pesulle - Aada sen takia, että turkki oli enemmän ja vähemmän eritteinen ja Tyynen pesaisin lauantain näyttelyä varten. Pyrin pesemään nuo noin kerran per 1-1,5 kuukautta. Turkki ei tunnu likaiselta tuolla pesuvälillä, mutta huuhteluvesi on silti ihan harmaata ja meillä tosiaan kermapyllykoirat nukkuvat sängyssä ja vielä peiton alla, joten kivempi että se koira todellakin on puhdas.


Mahdotonta vauhtia tämä kaveri kasvaa. Viime viikon maanantaina painoa oli 3,7kg ja nyt tiistaina 4,4kg. Vertailun vuoksi Tyyne painoi yhdeksän viikon iässä 4,3kg, eli melko samaa kaliiberia ovat vielä toistaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti