perjantai 11. heinäkuuta 2014

Aada ensimmäistä kertaa mökillä


Päästiin käymään taas mökilläkin ja oli siinä Aadalla ihmettelemistä, kun sai jatkuvasti olla irti.
Ensin vähän jännitti tuo koirien kokoero, että jyrääntyykö Aada, mutta hyvin meni reissu ja molemmat koirat saatiin ehjinä kotiin.
 


Tyyne ei aiemmin leikkinyt muiden koirien kanssa leluilla, mutta Aadan kanssa jaksetaan nahjustaa milloin minkäkin lelun kanssa.



Molemmat kävivät vähän tutustumassa veteen. Tyyne lähinnä kasteli varpaat ja Aada sitten kahlaili enemmänkin. Yhtenä päivänä oli todella kuuma, joten käytin molemmat tytöt uimassa ja uida osaavat - toinen vain tykkää vedestä enemmän kuin toinen.



Mökkielämä kyllä maistui koirille ja omistajillekin. Oli mukavaa, kun koiria pystyi pitämään jatkuvasti hihnatta. Kummallakaan ei ole taipumusta sen kummempaan tutkimusmatkailuun, joten välillä koirat olivat ulkona keskenäänkin ja eivät lähde mökin pihasta mihinkään.



Aadalla ihan selkeästi on kirkastunut ajatus tuosta sisäsiisteydestä, sillä mökillä ei sattunut vahinkoja lainkaan. Ai että olen kateellinen ihmisille, joilla on omakotitalo ja koiran voi vain laskea ovesta pihalle tarpeilleen.
Mutta kyllä olen luottavaisin mielin tämänkin tytön kanssa tuon sisäsiisteyskasvatuksen suhteen ja viimeistään jouluksi meillä lienee taas matot takaisin lattioilla.



Meillä koirat syövät 50/50-mallilla, eli puolet raakaa lihaa ja puolet nappulaa. Mökillä tuota ajatusta on hieman vaikea toteuttaa rajallisen jääkaappitilan vuoksi, joten siellä koirat saavatkin nappuloiden seassa kissanmärkäruokaa ja maistuvuus on erinomainen. Annokset ovat näppärän kokoisia ja helppoja kuljettaa ja säilöä.




Erityisesti Tyyne on auringon ystävä ja mökillä pitikin makoilla auringossa tuntitolkulla (tosin Riiviö-Aada vaikeutti Tyynen auringonpalvontaa aina aika ajoin). Kun sade yllätti, sillon piti päästä sisälle peiton alle nukkumaan.


Aadaa ei venematka juurikaan jännittänyt vaan molempiin suuntiin mennessä tuli uni silmään. Ei tämä tunnu hätkähtävän juuri mistään!


Yllä vielä kymppiviikkoa-poseeraus. Painoa 4,6kg (Tyynellä 10-viikkoisena 4,8kg).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti