sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tyynen kuulumisia

Eilen käytiin pyörähtämässä Juvan kr-näyttelyssä, jossa tuomarina Eeva Resko. Arvostelu oli seuraavanlainen:
"Hyväntyyppinen tällä hetkellä kovin litteä runkoinen nuori narttu. Hyvä pää ja ilme. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Hyvä syvä rintakehä. Hieman jyrkkä lanneosa. Hyvin kulmautunut takaa, reisi voisi olla leveämpi. Liikkuu hyvin. Tarvitsee aikaa." 
JUN EH

Tämä tosiaan oli Tyynen ensimmäinen visiitti "oikeissa kehissä", eli pentuluokka on jäänyt taakse ja nyt on aloitettu isojen tyttöjen näyttelymeiningit.
EH:ta minä tuolle odotinkin, on tuo vielä sen verran kapea. Ei Tyyneä turhaan silakaksi kutsuta. Kehässä Tyyne meni hienosti: pöytä ei enää ole niin jännä paikka kuin aiemmin ja tuomarikaan ei enää aiheuta koirassa "no voi yök, joku vieras koskee muhun"-reaktiota. Kokemusta, kokemusta. 
Seuraavaksi mennäänkin parin viikon päästä Ristiinaan.

Tänään oli sitten ohjelmistossa ratatreenit Mikkelissä ja voin kertoa, että nyt olen todella tyytyväinen! Koira juoksi hienosti ja jäi tappamaan viehettä. Vieläkään en lähtenyt harjoittelemaan koppilähtöä vaan käsilähetyksellä mennään toistaiseksi. Ensi viikolla uudestaan ja ajattelin tuolloin ottaa Aadankin mukaan ihmettelemään treenitunnelmia.

4 kommenttia:

  1. Jee tekin ootte tulossa Ristiinaan! Onnea kehiin Tyynelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea teillekin :) Hihasta saa tulla nykimään, jos meidät bongaa :)

      Poista
    2. Tyyne on niin söpö ja ihana! Rakastan Whippettejä!

      Poista
    3. Anonyymi: Tyyne kiittää kehuista! :)

      Poista