perjantai 24. tammikuuta 2014

Puuhailua

Harvinaisen vähäluminen talvi ei allekirjoittanutta haittaa pätkääkään, sillä nyt koiran kanssa voi liikkua metsässäkin ilman että tulee jonkun raivohiihtäjän jyräämäksi. Tyynekin tykkää huomattavasti enemmän metsäulkoilusta kuin kävelyteillä hihnan päässä nököttämisestä.



Tässä jokin aika sitten Tyynellä oli pesupäivä. Oikein shampoot ja hoitoaineet laitettiin niskaan.
Pesun jälkeen tuo ryntäilee aina holtittomasti ympäri kämppää ja sen jälkeen simahtaa peittonsa alle. Nytkin neiti otti kevyet useamman tunnin päiväunet.


Kovilla pakkasilla ulkona ei tarkene kauaa olla, joten ollaan sitten aktivoiduttu sisätiloissa sekä "ihan oikeilla" aktivointipeleillä ja -leluilla että tee-se-itse-systeemeillä.
Kananmunapakkauksesta saa hetken riemun helposti:



 
Pahvilaatikossa riittää vastusta pidemmäksi aikaa:



Emäntä kävi Tokmannilta ostamassa uusia lankoja vaikka niille ei periaatteessa olisi tarvetta, nuo vain olivat niin iloisen väriset, että ei voinut marssia ohi ostamatta. Pitkään mietin että ostanko neon pinkkiä vai neon keltaista, mutta tuollaiseen "tyttöväriin" sitten tuli päädyttyä.
Ehkä näistä jossain vaiheessa aikansa kuluksi väsäilee neitoselle taas uuden paidan. Ainakin koiran pitäisi näkyä noilla väreillä!


 Ja eihän sitä kauppareissua voi tehdä ilman, että ostaa Tyynellekin jotain pientä.. Nuo kana-riisipalat ovat valmiiksi pieneksi leikattuja, mutta ankkafileet pitää saksia itse pienemmiksi - sopivat hyvin palkkanameiksi, sillä eivät lähmää taskuja tai käsiä!


Tyynen mielestä Possu on paras juttu ikinä! Reilun tunnin se jaksoi itsekseen temuta uuden lelunsa kanssa ennen kuin uni voitti.




Tyyne on hoksannut peiton alla nukkumisen ihanuuden. Pitää vaan isäntäväen osata varoa, ettei pyllähdä koiran päälle!


Saa nähdä minkäväriset silmät tälle tulee sitten "isona", toistaiseksi ovat omasta mielestä (vielä ainakin) melko tummat siniselle koiralle.



Uusi leikkikaverikin saatiin internetin ihmeellisen maailman kautta. 10 viikkoinen Aliisa husky-mix arasteli Tyyneä aluksi hieman, mutta sitten alkoi leikkiminenkin jo vähän kiinnostaa.
Kumma kyllä koirat olisivat vielä tarenneet olla pihalla pidempäänkin, mutta omistajien kylmänkestävyys ei ollut samaa luokkaa -24 asteen pakkaslukemissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti