sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet


Täällä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Neiti ei ollut millänsäkään ulkoa tulevista raketinpamauksista ja iltalenkillä nähdyt posaukset eivät aiheuttaneet pelkoa vaan ennemminkin kiinnostusta ja Tyyne ei olisi halunnut tulla sisälle vaan mieluummin olisi mennyt katsomaan, että mistä nuo hassut valot oikein tulevat.
Varmuuden vuoksi kuitenkin pysyttiin pahimman pommituksen aikaan sisällä ja pidettiin ulkoilut minimissä illan aikana. Täytyy kuitenkin nyt todeta, että ihmeen hyvin meillä päin noudatettiin tuota rakettien ampumisen laillista aikakehystä, kiitos siitä kanssaeläjille.


Emäntä vähän innostui shoppailemaan ja Tyyne sai sitten uuden aktivointipelin. Nina Ottosonin Dog Miracle Puzzle on ehdottomasti paras aktivointipeli, johon olen tähän mennessä törmännyt ja Tyynekin tykkää tuosta kuin hullu puurosta. Hieman hinnakkaamman puoleinenhan tuo on, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen!



Tyyne se osaa ottaa rennosti. Välillä nukkuma-asennot eivät kyllä vaikuta kovin ergonomisilta, mutta ei ilmeisesti haittaa.

Nyt kun rokotukset ovat kunnossa ja varoajat ylitetty, niin päästään jo puistoilemaan. Reino-veli oli Tyynen mielestä aivan huippuseuraa ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, kun nämä kaksi taulapäätä päästelivät menemään tyhjässä puistossa "vauhti sata, äly nolla"-asetuksilla.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti